A készülék tisztítása:

Kezelje óvatosan a kijelzőt. A kijelző üvegből készült és megkarcolódhat vagy eltörhet. Az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződés eltávolításához használjon puha, sima felületű ruhát, mint pl. kamera lencsetisztító kendő.

Ha általános tisztító csomagot használ, ügyeljen arra, hogy a tisztító folyadék ne érje közvetlenül a kijelzőt.

Nedvesítse be a tisztító kendőt a folyadékkal.

A készülék külső felületét (a képernyő kivételével) nedves ruhával tisztíthatja meg.

Az akkumulátor töltése:

Csatlakoztassa az adaptert a készülékhez, majd az USB aljzathoz. Amennyiben mágneses vagy csiptetős töltőfejjel rendelkezik, kérjük a megfelelő (a mágnes tartja/ a csiptető elfér) pozícióba körültekintően helyezze a készülékhez az érintkezőket. A kis akkumulátor ikon az akkumulátor töltése alatt zöldre vált illetve animáció kíséri a töltést.

Az első használat előtt ajánlott az akkumulátor 2-3 órás teljes töltése. Ügyeljen arra, hogy az akkumulátor ne merüljön le teljesen, ne hagyja azt kisülni. A teljesen lemerült akkumulátorral a készülék töltőre csatlakoztatva sem lesz bekapcsolható, amíg az akkumulátor minimális töltöttségi szintet el nem ér. Az akkumulátor teljes töltöttségét egy telített állandó fehér ikon jelzi az értesítő sávon. A teli akkumulátor ikon azt jelzi, hogy a töltés még folyamatban van, akkor is, ha 100% jelenik meg töltöttségi szint jelzéseként.

Ajánlott a készülék töltése kikapcsolt kijelzővel, bekapcsolt kijelző mellett töltve a töltés nem biztos, hogy teljes lesz. A mellékelt töltőt használja. A készüléket kizárólag számítógép USB-ről töltse, kivéve, ha a csomagban talál fali töltőt is! Ne használja a készüléket erősebb töltővel, mert a készülék meghibásodhat és erre a jótállás nem terjed ki! Töltés közben a készülék erősen melegedhet, de ez normális jelenség.

Megjegyzés:alacsony energiaszint esetén a készülék folyamatosan figyelmeztet erre és töltés nélkül kikapcsol. Ha a készülék nem indítható be, hagyja töltőn 20-25 percig és próbálja meg újra a bekapcsolást.

A töltés befejeztével távolítsa el a kábelt a készülékből, majd az USB aljzatból.

A készülék be- és kikapcsolása:

A mellékelt töltővel (szükség esetén plusz adapterrel) töltse fel az akkumulátort teljesen. Az USB kábelillesztésénél legyen nagyon figyelmes, mert csak a hosszabb oldalával felfelé csatlakoztatható. A be-, kikapcsoló gombot tartsa nyomva 3 másodpercig. Ekkor a készülék bekapcsol. A kikapcsoláshoz nyomja hosszan az fizikai gombot.

Energiatakarékosság és képernyőzár:

Ha a beállított időn belül nem érinti meg a képernyőt, akkor a készülék energiatakarékos üzemmódba vált, a képernyő elsötétül és lezárásra kerül. Ebben az esetben nyomja meg a Bekapcsoló gombot a feloldó ikon megjelenítéséhez. Ez megakadályozza, hogy nem kívánt művelet legyen végrehajtva.

Reon L5 Zöld okosóra