BeOnRoad telepítése:

A termék aktiválása a http://www.aponia.com/en/support/license-activation weboldalon történik, ahol kattintsunk a SUPPORT fülre.
Itt a kulcs icon, License Activation fülre kattintva írjuk be a gépünk által generált szériaszámot, ( a BeOnRoad program indításkor, bal alul a kosár mellett található
egy plusz jel piktogram, melyre kattintva ki tudja választani az ön által használt térképet. Válassza az All Maps Open Street Maps térképet) A térkép kiválasztása utána megjelenik egy szériaszám) melyet a BeOnRoad navigációs program ír ki önnek, és adjuk meg az oldalon lévő aktivációs mezőbe.

1

Ha ez megtörtént, akkor a weboldal által kiírt szöveggel erősítsük meg az aktiválást, majd kattintsunk az Activate gombra.

A kapott sorozatszámot adjuk meg a GPS-nek, és máris aktiválódott az Európa térkép.  Ne azt a szériaszámot használja, amit a képen lát.

2

A weboldal által generált szériaszámot (ne a képen láthatót használja) írja be a GPS-be és kattintson a pipa piktogrammra. Ha jól írta be a szériaszámot, a készülék kiírja, hogy sikeres aktiválás. Az aktiválás után már használhatja a programot.

A LANGUAGE menüpont alatt a MAGYAR nyelvet betudja állítani. Kiválasztja a magyar nyelvet, a jobb oldali nyíl segítségével. Ezután csak rá kell kattintani a mentés gombra.

A NAVI Co…..menüpont alatt betudja állítani a térkép rendszer elérési (ha nincs megadva) útját, illetve, hogy automatikusan induljon el a BeOnRoad program. Nem kell mást tennie, minthogy az Auto run felirat mellett lévő négyzetet, „kipipálnia” és menteni a változásokat a piktogram segítségével.

BeOnRoad térkép aktiválását az alábbi videón nézheti meg!

GPS Aponia Telepítés és Térkép file-ok bővítése

A GPS program telepítéséhez és bővítéséhez a következő két file-t töltse le:

www.ugyismegveszel.hu/user-manual/aponia.zip

www.ugyismegveszel.hu/user-manual/maps.zip

Az első file mérete 133Mb, és ez tartalmazza az Aponia programot és a Magyarország térképet.

A második file mérete 5680Mb, és ez tartalmazza az Aponia Európa terképeket.

Kérjük letöltést követően csomagolja mindkét zip-et, majd az aponia.zip tartalmát másolja fel a készülékre. A másolást követően maps.zip mappában lévő maps mappából a GPS készüléken belül, a maps mappába másolja át azon országok térképfile-jait, amelyekre szüksége van.

Ezt követően húzza le a GPS-t a számítógép kábeléről, majd a GPS beállítások fül alatt, a navigációs útvonal alatt állítsa be az aponia.exe-t, majd mentse el a beállítást.

Ezt követően lépjen be térképbe. ( bal felső menü, piros autós piktogramm)

Nyomja meg a plusz gombot, alul.

Írj be a szériaszámot, V5XL7-Y44PL-RS32M-L2YKF, majd jobb alul nyomja meg a pipa piktogrammot.

A kapott szériszámot írja be, http://www.aponia.com/en/support/license-activation a weboldalon, majd nyomjon rá a zöld mezőben található, active gombra.

A weboldal által generált szériszámot pedig írja be a gps készülékbe. ( jobb alsó pipa piktogrammot nyomja meg ).

Miután beírta az új szériaszámot, nyomja meg a jobb alsó sarokban található pipa piktogrammot.

Ezután a készülék kiírja, hogy a szériaszám sikeresen aktiválva.

Ezután vissza gombra kattintani, majd jobb alsó sarokba nyomja meg a pipa piktogrammot.

Ezt követően használhatja a GPS-t.

7 colos GPS Telepítés és Térkép módosítás