KÉTÁGÚ NÖVÉNYNEVELŐ LED LÁMPA

Legjobb piros/kék LED-kombináció: Minden LED-es növekedési fénysáv 14 darab hatékonyan működő LED chipet tartalmaz, amelyek célzott spektrumokat (460 nm és 680 nm) biztosítanak a beltéri növények számára.
4 kék LED segíti a klorofill szintézissel rendelkező növényeket abban, hogy több energiát vegyenek fel a jobb csírázásért; 12 piros LED hozzájárul a fotoszintézishez, a csírázáshoz, a virágzáshoz és az eredményességhez.
A napi 12 órás folyamatos besugárzás teljesen helyettesítheti a napfényt.
Automatikus be-/kikapcsolás és időzítési funkció: LED-es növekedési szalagjaink időzítője lehetővé teszi, hogy előre beállított időpontban kapcsolja be és ki, amely 3H, 6H, 12H 3 időzítési móddal, 3 színű fény felel meg a 3 módnak . Ha a jelző nem világít, az időzítés funkció ki van kapcsolva.
FIGYELEM: Ez az időzítési funkció 24 órás ciklusidőzítés. Folyamatos tápellátás esetén a ciklus működni fog, és kikapcsolás után érvénytelen lesz. Ne aggódjon amiatt, hogy elfelejti felkapcsolni a lámpát szeretett növényei számára.
4 fényerőszabályzó mód és kétcsatornás vezérlés: LED-es növényi szalagjaink 4 állítható fényerővel rendelkeznek: 25%, 50%, 75%, 100%, hogy megfeleljenek az egyes növények világítási követelményeinek a különböző szakaszokban.
A kétcsatornás vezérlés 4 db fénysávot 2 készletre oszthat, egyenként 1-2 fénysávot, különböző típusú növényeket vagy növekedési állapotokat, amelyek eltérő besugárzási időt igényelnek, ami kényelmes az Ön számára. Csak meg kell nyomnia a középső gombot a megadott csatorna vagy az összes csatorna megnyitásához.

távcsi1

Termékjellemzők:

  • Méret: 2 db, egyenként 25 cm hosszú fényrudak
  • Üzemi feszültség: DC 5V / USB
  • Nagy fényerejű kimenet és alacsony energiafogyasztás
  • LED mennyiség: 40 db LED, Piros: 26 db, Kék: 14 db Piros:kék = 2:1
  • Kék (hullámhossz: 440-460 nm)
  • Piros (hullámhossz: 630-660 nm)
KÉTÁGÚ NÖVÉNYNEVELŐ LED LÁMPA