Polírozó szett, 1400W

Használati útmutató

polirozoszett_1

1./ Szerkezet és használat

Az eszköz a H típusú elektromos szerszámok csoportjába tartozik, biztonságos, megbízható, magas műszaki szinten, hatékonyan, ugyanakkor kényelmesen használható javítások elvégzésére, a megfelelő eszköz gépjárművek karbantartásához, vagy bútor dekorációs munkák kivitelezéséhez, stb.

2./ Műszaki paraméterek

Teljesítmény: 220- 240 V 50/60 Hz

Névleges áram: 6.0 A

Névleges teljesítmény: 1400 W

Sebesség: 600-3000 percenkénti fordulatszám

3./ Biztonsági utasítások

Az eszköz használatba vétele előtt szíveskedjen alaposan átolvasni a biztonsági utasításokat a váratlan balesetek, sérülések, tűzesetek elkerülése érdekében.

  1. Tartsa tisztán az eszköz környezetét. A rendezetlen munkakörnyezet, vagy munkaasztal balesethez vezethet.

  2. A biztonságos munkakörnyezet. Ne használja az eszközt sötét, nedves környezetben, gyúlékony folyadékok, vagy gázok közelében. Ne tegye ki az eszközt az esőre.

  3. Elektromos sokk megelőzése. A veszély elkerülése érdekében a munkafolyamat során ne érintkezzen fém anyagokkal, elektromos fogyasztókkal, melyek csatlakoznak a talajhoz, mint például: vízcső, radiátor, hűtő.

  4. Más személyeket, főként a gyermekeket tartsa távol a munkavégzés helyétől. Ne engedje, hogy mások az eszközhöz, illetve a vezetékhez érjenek.

  5. Viseljen megfelelő munkaruhát. Munkavégzés során nem javasolt a bő ruhaneműk viselése, melyek könnyen becsípődhetnek a készülékbe, annak magas fordulatszámú használata közben. Kérjük, viseljen gumikesztyűt és megfelelő lábbelit, védősisakot.

  6. Kérjük, viseljen arcvédő maszkot és védőszemüveget a munkavégzés közben.

  7. Előzze meg a készülék véletlenszerű bekapcsolását. Győződjön meg róla, hogy a bekapcsoló gomb OFF pozícióban van, mielőtt az eszközt az elektromos hálózathoz csatlakoztatja.

A csiszolókorong cserét megelőzően csatlakoztassa le az eszközt az elektromos hálózatról.

  1. Használja óvatosan. Ne használja az eszközt, amennyiben fáradtnak, gyengének érzi magát. Használat közben végig megfelelő testhelyzet tartása javasolt.

  2. Kültéri munkavégzéshez megfelelő hosszabbító kábel használata javasolt.

  3. Ellenőrizze alaposan az eszköz részeit a munkakezdés előtt, annak érdekében, hogy megbizonyosodjon róla, nem ragadt- e be egy szög.

4./ Használati utasítások

hasz_1hasz_2 hasz_3hasz_4

1. Működés közben mozgó részek illusztrációi:

segédgyűrű- markolat, kerék beállító kapcsoló, önzáró gomb kapcsoló, kapcsológomb, kefe takaró.

2. Az Ön biztonsága érdekében, kérjük használja a segédgyűrű markolatát (lásd 1. sz. ábra).

A segédgyűrű markolatának megfelelően kell illeszkednie a csiszolófej takaró markolatába.

3. Segédgyűrű- a markolat mindkét irányban csatlakoztatható, hatszög alakú csavarral.

4. Szerelés, vagy a csiszolókorong eltávolítása közben nyomja le a az önzáró gombot, állítsa vissza az eredeti szögbe, miután csatlakoztatta a csiszolókorongot. (lásd 2. sz. ábra)

5. Ha a gyapjúkorong elkopott, cserélje le azt a csiszolókoronggal összehangolva, úgy, hogy koncentrikus köröket alkossanak.

6. Állítsa be a fokozat nélküli sebességet 600 percenkénti fordulatszámtól 3000- ig, az igényeknek megfelelően, a legmagasabb sebesség a 6- os fokozaton állítható be, majd fokozatosan csökkenthető az 1- es pozícióig. (lásd 4. sz. ábra)

Sebességszabályozó kerék, sebességszabályozó pozíció.

7. A tökéletes dőlésszög a készülék használatához (lásd 5. sz, ábra). A legideálisabb dőlésszög az, ha a csiszolófej 15° szöget hoz létre a munkadarabbal.

5. / Kiegészítő részek

1 db szénkefe

1 db hatszögkulcs

1 db gyapjúkerék

Termék részei:

polirozoszett_alkatreszek

Autó polírozó szett, 1200 W