A SNAP-ON-SMILE IDEIGLENES FOGHÍD népszerűségéhez hozzájárul, hogy felhelyezéséhez gyakorlatilag semmilyen előkészítésre nincs szükség.

A fogszerkezet érintetlen marad, nem kerül sor csiszolásra, fúrásra vagy érzéstelenítő injekcióra, ezért a folyamat teljesen fájdalommentes.

A SNAP-ON-SMILE IDEIGLENES FOGHÍD viselése semmilyen korlátozással nem jár, ugyanúgy élvezhetjük kedvenc ételeinket és italainkat, mint a foghíd viselése előtt.

Az eszköz egyszerűen felhelyezhető és kivehető, így tisztítása is rendkívül egyszerű, a páciens fogsorát precízen követő tervezés pedig kényelmes viseletet garantál.

A SNAP-ON-SMILE IDEIGLENES FOGHÍD tökéletes választás mindazok számára, akik nem szeretnének fogaik esztétikai megújításáért nagyobb összeget fizetni, vagy tartanak a hosszadalmas és fájdalmas folyamattól.

A SNAP-ON-SMILE IDEIGLENES FOGHÍD nem terjed ki az ínyre, csak a fogakat takarja, így természetesnek tűnik.

A SNAP-ON-SMILE IDEIGLENES FOGHÍD könnyen eltávolítható, kiváló lehetőség a nem-invazív, ideiglenes és megfizethető kozmetikai fogtakarásra.

Tökéletes megoldás az elszíneződött, görbe vagy hiányzó fogak lefedésére, azonnal, a tartósabb kezelések költségvetésének csak töredékével.

Úgy tervezték, hogy olyan legyen, mint egy természetes fogsor.

Megfelelően és kényelmesen illeszkednek a saját fogaihoz. A SNAP-ON-SMILE IDEIGLENES FOGHÍD nem károsítja a természetes fogakat.

Röviden, a SNAP-ON-SMILE IDEIGLENES FOGHÍD egy egyszerű, megfizethető és egyszerű módja annak, hogy tökéletes legyen a mosolya!

 

A termék használata nem javasolt, amennyiben:

ötnél több hiányzó foga van felül, súlyos keresztharapása van, vagy ínyvérzése,

nyílt sebe, vagy jelenleg fogászati vagy fogszabályozási kezelés alatt áll.

Használata:

 

Első lépésként tegyük 2-3 percig a viszkóz műanyagot forró vízben.

Ezt követően a fogsínnel együtt helyezzük a felső fogsorunkra, és kézzel alaposan nyomjuk rá, hogy kialakuljon a forma.

Ezután vegyük ki, majd hideg vizes lehűtést követően máris használhatjuk a fogsínt.

Ezután bármikor egyszerűen egy mozdulattal felhelyezhetjük és kivehetjük. Műfogsor ragasztó használata nem szükséges!

Ez a termék nem fogsor fogász eszköz csak a megjelenést javítja. Nem alkalmas kemény ételek rágására vagy fogpótlására. Ne aludjon vagy ne egyen a termék viselése közben.

Bemutató videó:

https://youtu.be/liS8iZWA0M0

SNAP-ON-SMILE IDEIGLENES FOGHÍD