Rendeltetésszerű használat:

1. Győződjön meg arról, hogy a készülék akkufeszültsége elégséges-e a művelet végrehajtására, kapcsolja be a készüléket, ekkor kék LED-nek világítania kell.
2. Csatlakoztassa az akkumulátor csipeszeket a jármű akkumulátorára, a piros színű akkucsipesz az akkumulátor pozitív (+) kimenetére, a fekete színű akkucsipeszt az akkumulátor negatív (-) kimenetére.
3. Csatlakoztassa az akkucsipeszeket a készülék erre megjelölt aljzatába.
4. A jármű indítókulcsával indítsa be a járművet.
5. Indítást követően húzza ki a csipeszeket az indító egységből, majd ezután a csipeszeket távolítsa el az akkumulátor pozitív és negatív sarujáról.
(A jármű beindítását követő 15 másodpercen belül csatlakozzon le a jármű akkumulátoráról).

Digitális eszközök töltése:

Az USB kimenet alkalmas különböző digitális eszközök töltésére, pl. okos telefon, Ipad, kamera, MP3, MP4, stb.

ON/OFF gombok segítségével tudja be/ki kapcsolni a készüléket

Input 12V/1A ezen bemeneten keresztül tudja feltölteni a készüléket, amelynek töltési ideje, kb. 5-6 óra

2 db USB kiemenet: ezen USB kimenet segítségével Power bank külső akkumulátorként is tudja használni a készüléket. (például telefonát is tudja tölteni erről a készülékről)

“Kis sárga gomb” segítségével tudja bekapcsolni a lámpát és tudja a lámpa funkcióját változtatni. Hossza kell megnyoni és betudja kapcsolni, majd ha egyesével “nyomkodja” akkor tud választani a módok közül, majd hosszan megnyomva tudja kikapcsolni a lámpa funkciót.

“Kis sárga gomb” mellett lévő kék LED jelzi, hogy a készülék mennyire van feltöltve.

Engine start felirat alatt található csatlakozók segítségével tudja csatlakoztatni a bikázó kábelt, amely segítségével tudja “bebikázni” az adott autót.

 

50.000 MAH HORDOZHATÓ AUTÓS BIKÁZÓ ÉS TÖLTŐ, KIEGÉSZÍTŐKKEL