A készülék tisztítása:

Kezelje óvatosan a kijelzőt. A kijelző üvegből készült és megkarcolódhat vagy eltörhet. Az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződés eltávolításához használjon puha, sima felületű ruhát, mint pl. kamera lencsetisztító kendő. Ha általános tisztító csomagot használ, ügyeljen arra, hogy a tisztító folyadék ne érje közvetlenül a kijelzőt. edvesítse be a tisztító kendőt a folyadékkal. A készülék külső felületét (a képernyő kivételével) nedves ruhával tisztíthatja meg.

Az akkumulátor töltése:

Csatlakoztassa az adaptert a készülékhez, majd az USB aljzathoz. Amennyiben mágneses vagy csiptetős töltőfejjel rendelkezik, kérjük a megfelelő (a mágnes tartja/ a csiptető elfér) pozícióba körültekintően helyezze a készülékhez az érintkezőket. A kis akkumulátor ikon az akkumulátor töltése alatt zöldre vált illetve animáció kíséri a töltést. Az első használat előtt ajánlott az akkumulátor 1-2 órás teljes töltése. Ügyeljen arra, hogy az akkumulátor ne merüljön le teljesen, ne hagyja azt kisülni. A teljesen lemerült akkumulátorral a készülék töltőre csatlakoztatva sem lesz bekapcsolható, amíg az akkumulátor minimális töltöttségi szintet el nem ér. Az akkumulátor teljes töltöttségét egy telített állandó fehér ikon jelzi az értesítő sávon. A teli akkumulátor ikon azt jelzi, hogy a töltés még folyamatban van, akkor is, ha 100% jelenik meg töltöttségi szint jelzéseként. A pontos százalék a telefonon lévő alkalmazásban megtekinthető.
Ajánlott a készülék töltése kikapcsolt kijelzővel, bekapcsolt kijelző mellett töltve a töltés nem biztos, hogy teljes lesz. A mellékelt töltőt használja. A készüléket kizárólag számítógép USB-ről töltse, kivéve, ha a csomagban talál fali töltőt is! Ne használja a készüléket erősebb töltővel, mert a készülék meghibásodhat és erre a jótállás nem terjed ki! Töltés közben a készülék melegedhet, de ez normális jelenség.

Megjegyzés: alacsony energiaszint esetén a készülék folyamatosan figyelmeztet erre és töltés nélkül kikapcsol. Ha a készülék nem indítható be, hagyja töltőn 10-15 percig és próbálja meg újra a bekapcsolást.
A töltés befejeztével távolítsa el a kábelt a készülékből, majd az USB aljzatból.

A készülék be- és kikapcsolása:

A mellékelt töltővel (szükség esetén plusz adapterrel) töltse fel az akkumulátort teljesen. A be-, kikapcsoló gombot (Érintő vagy nyomógomb) tartsa nyomva 3 másodpercig. Ekkor a készülék bekapcsol. A kikapcsoláshoz tartsa megint nyomva a be-, kikapcsoló gombot, majd válassza a Power Off (Kikapcsolás) lehetőséget.

Energiatakarékosság:

Ha a beállított időn belül nem érinti meg a képernyőt, akkor a készülék energiatakarékos üzemmódba vált, a képernyő elsötétül és lezárásra kerül. Ebben az esetben nyomja meg a Bekapcsoló gombot megjelenéshez. Ez megakadályozza, hogy nem kívánt művelet legyen végrehajtva.

Bluetooth csatlakozás:

  1. Kapcsolja be a Bluetooth-t a telefonon egyaránt. És tegye elérhetővé.
  2. Töltse le az alkalmazást* a telefonjára a Google Play Áruházból vagy iOS esetén Apple Store-ból, a gyárilag mellékelt angol nyelvű utasításban található név alapján, vagy olvassa be a QR kódot telefonjával, a karkötő dobozáról vagy a gyári utasításból.
  3. Telepítse az alkalmazást. Amennyiben szükséges, regisztráljon be a fiókjába. Engedélyezze az összes hozzáférhetőséget a telefon adataihoz a szinkronizálás miatt.
  4. Az alkalmazáson belül keresse meg a Search/Connect/Link Braclet/Band/Device menüt és keresse meg a karkötőt.
  5. Most már testre szabhatja az alkalmazásokat és kiválaszthatja, miről szeretne értesítést (Notification) kapni. Valamint elindíthatja méréseket (Measurement), beállíthatja a céljait (Goals) és személyes adatait.
    *A készülék terméktulajdonságai alapján lehet elérhető az alkalmazás az áruházakból, az ott leírt minimális rendszerkövetelmény szerint.

Alapok:

A karkötőt lehetőség szerint a bal csuklón viselje kijelzővel felfelé, ezzel a mérések pontosabbak lesznek. A szenzoroknak érintkezni kell a bőrfelülettel, ügyeljen arra, hogy szorosan van. A készüléken történő navigálás az érintő/nyomógombon vagy az érintőkijelzőn történik.

  • Rövid érintés/nyomás: menü lépés
  • Hosszú érintés/nyomás: adott alkalmazás elindítása

Dátum és idő beállítása:

A dátum és az idő automatikus szinkronizálódik a telefonhoz történő Bluetooth kapcsolat esetén.

A készülék frissítése (OTA): (készülékfüggő, nem minden típusban elérhető)

Amennyiben a készülék felkínálja a frissítés lehetőségét, eldöntheti, hogy kívánja-e telepíteni a legújabb szoftvert a készülékre. Ügyeljünk arra, hogy a készülék töltöttsége 70% felett legyen. A frissítés alatt ne kapcsolja ki a készüléket, mert károsodáshoz vezethet.

További alkalmazások: (készülékfüggő, nem minden típusban elérhető minden alkalmazás, felépítésük eltérhet)

  • Remote Notifier: A beérkezett értesítések megtekintése, illetve blokkolhatja azok megjelenését.
  • Find my device: Ha nem találja a telefonját, de csatlakoztatva van hozzá Bluetooth-on, ezzel meg tudja csörgetni.
  • Alarm: Megadhat új ébresztőóra időpontot.(Add new alarm) Időpont (Time), Repeat (Ismétlés), Jelzés hangja (Alarm tone), Ébresztési mód (csak hang, csak rezgés, mindkettő)
  • Blood Pressure: Vérnyomásmérés
  • BT music: Bluetoothon kapcsolódva irányítható a telefon zenelejátszója.
  • Remote Capture: Irányítani tudja Bluetooth-on a telefon kameráját. Hozzá való alkalmazás:
  • BT connection: Itt tudja párosítani a telefont az órával.
  • Pedometer: Lépésszámláló: Megmutatja mennyi lépést tett meg, hány lépést, hány kalóriát égetett el. Beállítható az opcióknál a Történet (History), a Célok (Goal), megadható a magasság (Height) és a súly (Weight)
  • Sleep monitor: Alvásfigyelő (Indítsa el és utána a History fül alatt a jobb felső sarokban látható az alvás minősége. Tartsa a csuklóján alvás közben.
  • Sedentary reminder: Pihenésre ösztönző. Beállíthatja hány perc után jelezzen az készülék, valamilyen tevékenység elvégzésére.
  • Heartrate: Pulzusmérő (tartsa a csuklóján a karkötőt) A History fül alatt visszanézhetőek az eredmények.
  • Stopwatch: Stopper
  • Power Saving: Energiatakarékos mód bekapcsolás/ kikapcsolás
  • Motion: Mozgásérzékelés:
M2 PULZUSMÉRŐS OKOSKARKÖTŐ