Figyelmeztetés – Maximális nyomás 1.5 BAR

1.5 BAR fölötti nyomás esetén a csö eldurranhat. Kérjek amennyiben vélhetően nagyobb hálózati nyomással rendelkezik úgy ne használja teljesen megnyitott csappal a terméket!

Képtalálat a következőre: „max pressure icon”

Titka az egyedülálló technológiában rejlik, amelynek segítségével automatikusan akár a hossza háromszorosára tágul, valahányszor megnyitod a csapot!

Az extra széles átmérőnek köszönhetően a víz nagy nyomással távozik, így nem csak viráglocsoláshoz, pázsitöntözéshez ideális, de autómosáshoz is kiváló választás! Ezzel a kerti eszközzel nagyszerűen dolgozhatsz és könnyen rendben tarthatod az udvarodat! Nem lesz több kert végébe hajított, össze-vissza csavarodó slag, csak a praktikus, helytakarékos.
Ez a hihetetlen cső automatikusan hosszának háromszorosára tágul, és a kényelmes tárolás érdekében vissza is zsugorodik! Mindet tud, amit a hagyományos locsolócsövek nem: kis súlyú, kompakt, nyújtható, a dizájn lehetővé teszi az erős vízsugarat, és a cső nem törik meg! Nyisd ki a csapot, és a cső automatikusan kitágul. Zárd el a vizet, és másodpercek alatt visszazsugorodik.
A különleges, 2 az 1-ben kialakítású- erős gumi belső cső, és tartós nylon külső csőből áll. Ezek a csövek együtt akár eredeti hosszuk 3-szorosára is kitágulhatnak. Táguló hossza és extra széles átmérője miatt, nagy nyomással távozik a víz, így különösen alkalmas ablak és autómosáshoz, viráglocsoláshoz.
Tulajdonságok:
– Anyaga: poliészter szövet, latex csövek, ABS műanyag illesztések
– 30 – 238 PSI víznyomással működik! (a normál locsolócsövek víznyomása 30-90 PSI)
– Hossz: 30 méter
– Nem csavarodik, és nem törik meg!
Szuper erős, tartós, ugyanakkor rendkívül kis súlyú
Használata:
A locsolófejet pattintsa rá a locsoló csatlakoztatójára, majd a másik a végét pedig csatlakoztassa a (kerti) csapra.
Ezután nyissa meg a vizet és máris használhatja. A locsolófejet csavarva, állíthatja a vízsugarat.
Xhose locsolócső