Dr. Levin mágneses térdpánt

levin

A csomag tartalma:

2 db Mágneses térdpánt tépőzárral (hossza: 45 cm)

Dr. Jack Levin ortopédsebész által tervezett és szabadalmaztatott mágneses pántok már számos klinikai tesztelésen bizonyították erejüket és páratlan gyógyító hatásukat. A nyugalmazott és méltán világhíres doktor termékeit a New Yorki-i Brookdale kórház ortopédiáján kísérletezte ki sportolók és túlsúlyos paciensei közreműködésével. A tesztelésen részt vevő gerincproblémákkal küszködő betegek, sportolók és nyugdíjasok 80%-ánál már három napi viselés után is jelentősen csökkentek a fájdalmak, egy hét után pedig teljesen megszűntek a panaszok.

Azóta világszerte már több ezer ember próbálta ki és millióan használják eredményesen Dr. Levine’s termékeit! Nagyon sok egészséges sportoló is viseli nap, mint nap megelőzés céljából, mert jelentősen lecsökkenthetik vele a terhelést és a sérülések kockázatát.<b> Próbálja ki Ön is ezt a nagyszerű térdpántot és éljen ezentúl fájdalmak nélküli életet!

Hatásmechanizmusa

A Dr. Levine’s térdpánt egy 400 gauss erősségű speciális mágnes csíkot tartalmaz, amely serkenti a vérkeringést, így nem csak az ízületi problémákat kezeli hatékonyan, de egész nap fitten tartja szervezetét. A térdpánt a beépített mágnesek által közvetlenül a fájdalom helyén hat! Anélkül, hogy a mozgásban korlátozná, alulról támasztja meg a térdkalácsot, kíméli az ízületeket úgy, hogy megváltoztatja a térd- és a combcsontízület mechanizmusát. Csökkenti a fájdalmat és a terhelést, így megkönnyíti és újra biztosítja a szabad mozgás lehetőségét.

Dr. Levin’s mágneses pántok előnyei

A mágneses térdszalag lecsökkenti, ill. teljesen megszűnteti a végtagokban és a térdben jelentkező ízületi fájdalmakat, ezzel elkerülhetővé téve a műtétet. (A pántokba beépített speciális mágnesek szolgálják a gyógyulást.)Semmilyen mozgásban nem zavaróak, mert pehelykönnyűek és kényelmesek.

A pántok tépőzárral vannak ellátva, így méretük tetszés szerint ruha alatt is diszkrétek, teljesen észrevételen a használatuk.

Használata

A térdpántot közvetlenül térdkalács alá kell helyezni és a tépőzár segítségével a megfelelő méretre beállítani (doboz hátoldalán látható rajz szerint). Ne húzza a szíjat túl szorosra! Napi munkavégzés, sportolás, kocogás vagy bármilyen tevékenység során állandóan hordható. Ne viselje azonban pihenés közben és távolítsa el lefekvés előtt.

Figyelmeztetés

A Dr. Levin’s termékeket nem használhatják, azok a személyek, akinek pacemakerük van, akik automata defibrillátort, inzulin- vagy gyógyszeradagoló tapaszt viselnek. Terhesség ideje alatt sem ajánlott a viselésük. Nyílt sebre nem helyezhető!Mivel a termékek mágnest tartalmaznak, ezért tartsa távol számítógépek, lemezek, audio- és videokazetták és egyéb mágneses adattárolók közvetlen közeléből.

Tisztításuk

Törölje le nedves ruhával. Ha szükséges, kézi mosással is tisztíthatók enyhe mosószerrel vagy szappannal, levegőn kell hagyni megszáradni.

Dr Levin Mágneses Térdpánt