3 az 1-ben ultrahangos zsírégető eszköz, 5 erősségi fokozattal

A készülék kombinálja az ultrahangos kavitációt, az infravörös fényterápiát és az elektromos izomstimulációt.

Tulajdonságok:

  • Biztonságos és kíméletes kezelés otthonod kényelmében
  • Könnyen használható kialakítás
  • Ultrahangos kavitáció
  • Kétféle ultrahang intenzitás
  • Nincs véraláfutás vagy hegesedés a kezelés után
  • Infravörös fényterápiát is kínál
  • Támogatja a vérkeringést és az anyagcserét
  • Elektromos izomstimuláció (EMS)
  • 5 féle intenzitás beállítását kínálja
  • Öt stimulációs mód áll a rendelkezésedre
  • Két gél elektródával

A 3 az 1-ben zsírégető eszköz a nagyméretű kezelőfejen keresztül ultrahang hullámokat generál, amelyek behatolnak a bőr alatti szövetekbe. Ezután a szövetek elnyelik az ultrahang-energiát, és a zsírsejtek integritása sérül, maga a sejt pedig szétesik. A felszabaduló zsír glicerinre és szabad zsírsavakra bomlik. A glicerin energiaforrásként szolgál, míg a zsírsavak a májba kerülnek, ahol az ételekből származó normál zsírsavakhoz hasonlóan a szervezett feldolgozza őket, majd természetes úton megszabadul tőlük. Az eltávolított zsír nem kerül vissza a szövetekbe. Az ultrahangos kavitáció fájdalommentes, nem invazív, kíméletes, hatékony és mindenekelőtt tartós módszer a zsírszövet eltávolítására, a cellulit csökkentésére és a bőr kisimítására.

Négy infravörös fényforrással rendelkezik, amelyeket a készülék kezelőfejébe építettek be. Az infravörös sugarak 8 és 12 nm közötti hullámhosszon hatolnak be a testbe. Az infravörös sugárzás más hőforrásokhoz képest mélyebbre hatol a bőr alatti szövetekben. Az infravörös hő jelentősen serkenti a vérkeringést, ezáltal a szervezet gyorsabban megszabadul a szennyeződésektől és salakanyagoktól. Hozzájárul a szervezet általános regenerációjához és regenerálódásához is.

Elektromos impulzusokkal történő izomstimulációt is kínál. A testmozgás alapja az izmok összehúzódása, amelyek az agyból érkező impulzusok révén kapják a cselekvésre vonatkozó parancsokat. A mozgással az izmok természetes módon erősödnek. Az izmok pontosan azokon a területeken dolgoznak, ahová a gél elektródákat ragasztod. Az elektródákról a bőrön keresztül az izmokba továbbított impulzusok erősségét könnyen beállíthatod. Az erősebb impulzusokat az izmok aktív erősítésére használhatod. A gyengébbeket pedig épp ellenkezőleg, használd a fizikai megterhelés utáni lazításra. Egyszerre két elektródát is feltehetsz.

5 féle masszázsmódot kínál, többek között a következőket: kopogtatás, masszírozás, gyúrás, nyújtás és formázás.

A készüléket a következő területeken használhatod: karok, has, fenék, combok és vádli.

A funkció aktiválását közvetlenül a gombba integrált fényjelzés mutatja. A készülék összes funkcióját egyszerűen beállíthatod az aktuális igényeidnek megfelelően.

1. POWER gomb (a készülék be-/kikapcsolása)

2. EMS gomb (elektromos izomstimuláció)

3. INFRARED gomb (infravörös fényterápia)

4. SONIC H/L gomb (ultrahang hullámok két üzemmódban HIGH (magas intenzitás) és LOW (alacsony intenzitás))

gép

Oldalain található gombok szolgálnak a vezérlésre.

A bal oldali gomb az elektromos izomstimulációs üzemmód beállítására szolgál. A második gomb az elektromos impulzusok intenzitását állíthatod be.

1.Az impulzusos EMS-terápia masszázsmódjai: TAPPING (KOPOGTATÁS), MASSAGE (MASSZÁZS), KNEAD (GYÚRÁS), SCRAPPING (NYÚJTÁS), SLIMMING (ALAKFORMÁLÁS)

2. Állítsd be az elektromos impulzusok intenzitását 1-től 5-ig (1. szint = legalacsonyabb, 5. szint = legmagasabb).

gép2

A készülékkel való kezeléshez mindig használj átlátszó ultrahang zselét. A SONOGEL gél megvásárolható bármelyik orvosi ellátó üzletben (gyógyszertárban is). A gél fontos a gép használatához, ugyanis szükséges kötőréteget hoz létre a kezelőfej és a bőr között. Vizes bázisú, és nem károsíthatja a készülék fejét. A kontakt gél használata elengedhetetlen,mivel lehetővé teszi, hogy az ultrahang hullámok jobban kötődjenek a bőrhöz. Ne használj más kozmetikai terméket!

 

3 az 1-ben ultrahangos zsírégető eszköz, 5 erősségi fokozattal