INTELLIGENS LÁBMASSZÁZS

Ez a termék a hőkezelés technikai alapjait alkalmazza, alacsony elektromos impulzussal körítve. Az impulzus, a mágneses hatás és a többfunkciós masszázs elősegíti a vérkeringést, enyhíti a fájdalmat és a fáradtságot.

Funkciók:

  • Alacsony elektromos impulzus beállításakor: Különféle masszázstechnikák szimulálása, helyi keringés elősegítése, helyi izmok ellazítása, testfáradtság enyhítése.
  • Mágneses hatás: A mágneses hatás jótékony hatással van a vérkeringésr, segítségével a lábunk szinte azonnal felfrissül, könnyedebbnek érezzük.  
  • Kétlábas masszázs: Kettő az egyben masszázselektródával felszerelve többfunkciós ellátás biztosított, szélesebb körben használt, kényelmesebb, hatékonyabb.

Az egész gép összecsukható, könnyen szállítható.

lábmasszázs

 

Felhasználás előtti előkészítés:

1. Nedves törülközővel tisztítsa meg a lábát, és a lábmasszírozó masszírozó felületét, helyezze a lábfejet a főgép vezető darabjára, és megfelelően állítsa be a láb helyzetét, hogy a talp bőre teljesen érintkezzen a vezetőképes lappal, majd kezdje el müködtetni a vezérlőt.
Megjegyzés: ha a bőr nem érintkezik az elektródával, a gép nem fog megfelelően reagálni a parancssorra.

A VEZÉRLŐ HASZNÁLATI UTASÍTÁSA/A vezérlőgomb funkciójának leírása

1. Kapcsoló: be- és kikapcsolás;
2. Beállítások: funkció kiválasztása
3. +: továbbfejlesztett funkciók
4. -: különböző funkciók gyengülése
2. Tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot hosszú ideig. a vezérlő Interlace képernyő kigyullad és elkezdi működtetni a gépet. Ha ki kell kapcsolnia, nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot (ismét a kikapcsoláshoz).
3. Nyomja meg a beállítás gombot, hogy a jelzőfényt időzítésre kapcsolja. majd nyomja meg a plusz és mínusz gombokat az időzítés beállításához.
4. Üzemmód: nyomja meg a beállítás gombot, hogy a jelzőfényt módba kapcsolja, a plusz és mínusz gombokat az üzemmód kiválasztásához. Az 1-es mód automatikus keringtetési mód, körkörös kaparómasszázs, kalapácsolás, illetve fix üzemmódok.
5. Erősség: Nyomja meg a beállítás gombot a jelzőfény fűtésre kapcsolásához, majd nyomja meg a -/+ gombot a masszázs erősségének beállításához. A masszázs erőssége 50 szintre van osztva, és megjelenik a képernyőn.
6. Heeling: Nyomja meg a beállítás gombot, hogy fűtésre kapcsoljon, majd nyomja meg az -/+-ig gombot a fok beállításához. Három szintje van, amelyek megfelelnek az alacsonynak, közepesnek és magasnak.

FONTOS: AZ ESZKÖZ CSAK AKKOR HASZNÁLHATÓ, HA AZ ADAPTER CSATLAKOZTATVA VAN!

A vezérlő beépített akkumulátorral rendelkezik, amely adapterrel tölthető kikapcsolt állapotban.

1. Illessze be a kéteres összekötő vezeték egyik végét a fogadó elektróda interfészébe (ábra jelölve), és dugja be a dugókat, a másik végét az elektróda darabbal.

2. Tépje fel az elektródadarabon lévő védőfóliát, majd ragassza az elektródadarabot a fájdalomhoz (Ashi pont). A „vezérlőhasználati módszer” szerint működni fognak a tappancsok.

3. Az alacsony frekvenciájú masszázs használata után az elektródákat száraz és szellőző helyen tárolja a következő használathoz.

4. Az elektróda felületét tisztán kell tartani, hogy elkerülje a port, olajos anyagokat, ragadós anyagokat és egyéb szennyeződéseket, különben a viszkozitás.

Fontos: Ha a vezetős öntapadó elektromos felülete szennyezett, száradás után könnyen leöblíthető.
5. Leggyakrabban az elektródadarab 80 alkalommal használható (minden alkalommal 30 perc). Ha az elektródadarabot többször megtisztítják, a ragacsosságát nem lehet visszaállítani.
Kérem, fontolja meg új elektródák vásárlását a kereskedőktől vagy gyártóktól.

 

elektróda

elektróda

 

Fontos: Ne használja egyidejűleg más orvosi elektronikus eszközökkel, például pacemakerrel, műszívvel stb.

Termékjellemzők:

  • Tápellátás: 100-240V
  • Frekvencia 50 / 60Hz  0,5A DC12V-ra konvertálva
  • Berendezés biztonsági kategória: II.
  • Doboz mérete: 380x350x100mm
  • Súly: kb 1600g
  • Környezeti hőmérséklet: + 5 t – + 40’C
  • Elektromos teljesítmény Impulzusfrekvencia: 1hz-1200hz
  • Névleges terhelési impedancia: 500 0, tűrés ± 10%
  • Masszírozó eszköz időzítése: 15-30 perc állítható, tűrés ± 10%

Tisztítás és karbantartás:

1., Ha a fogadógép szennyezett, száraz puha ruhával vagy száraz törülközővel törölheti le.

2., Minden használat után tisztítsa meg a vezetőképes felületet, amely puha ruhával vagy törülközővel törölhető le, miután kis vízzel megszárította.

3., Kérjük, tartsa gyermekektől elzárva. 2) Ne tárolja közvetlen napfényben, magas hőmérsékleten vagy páratartalomban.

4., Kérjük, tartsa száraz és szellőző helyen.

5., Ne szerelje szét, ne javítsa vagy módosítsa a terméket engedély nélkül, mert ez balesetet vagy meghibásodást okozhat. Megjegyzés: a környezetszennyezés elkerülése érdekében ezt a terméket nem szabad tetszés szerint kidobni. Kérjük, ártalmatlanítsa a helyi környezetvédelmi előírásoknak megfelelően.

 

 

 

 

 

 

 

 

INTELLIGENS LÁBMASSZÁZS