Változtassa otthona hűvösebb zugait kellemesen meleggé anélkül, hogy villanyszámlája az egekbe szökne!

A lakása bármely pontján bevethető, nem igényel hosszabbítót, nem lesz útban. Csak dugja be a konnektorba, kapcsolja be, állítsa be a kívánt hőmérsékletet és pillanatok alatt élvezheti is a meleget!

Roppant takarékos, hiszen alig fogyaszt áramot – pedig olyan erős, hogy akár egy 5-8 m2-es területet is képes befűteni. Csatlakoztassa egyszerűen egy konnektorba, a bekapcsológombot megnyomva a készülék azonnal működni kezd.

Ezután nincs más dolga, mint beállítani a kívánt hőmérsékletet a digitális termosztáton, a beépített ventilátorok segítségével a meleg levegő átjárja a helyiség minden pontját!

Használhatja a hálószobában, gyerekszobában, konyhában, nappaliban, télikertben, irodában, sőt még a garázsban is, egyszóval bárhol bármikor hasznát veheti, és még a nyaralásról sem hiányozhat. Hűvös estéken is kifejezetten ideális, amikor a hagyományos fűtés már nem működik, vagy Ön csak egy helyiséget szeretne kellemesen meleggé varázsolni

A hagyományos hősugárzók rengeteg energiát fogyasztanak, ennek a használata naponta csak pár Forint!

Spórolja meg magának a magas fűtésszámla miatt bosszúságot – otthona kellemes melegét alacsony energiafelhasználással is elérheti a mini hősugárzó mindennapi használatával! Nem okoz óriási extra kiadásokat; számos kiváló, felhasználóbarát funkcióval rendelkezik!

Tulajdonságok:

– A mini hősugárzó két fokozatú

– Fűtőprogrammal rendelkezik: egyetlen gombnyomásra akár pillanatok alatt felfűthet egy szobát, vagy választhatja a normál fűtési-sebességet is

– Automatikus biztonsági kikapcsoló funkcióval rendelkezik

– Nem melegszik túl, használata biztonságos:

– Ön állíthatja be, hogy meddig fűtsön, végül magától kikapcsol

– Feszültség: 240V (50Hz)

– Teljesítmény: 450 W

– Méret: 15.5 x 7.5 x cm

– 15 – 32 celsius fok között állítható

Használata:

Csatlakoztassa a vezeték nélküli Handy Heater egyszerűen egy konnektorba, a bekapcsológombot megnyomva a készülők azonnal működni kezd.

Ezután nincs más dolga, mint beállítani a kívánt hőmérsékletet a digitális termosztáton, a beépített ventilátorok segítségével a meleg levegő átjárja a helyiség minden pontját!

1. Csatlakoztassa a konnektorba.

2. Állítsa be a megfelelő hőmérsékletet.

3. Timer gomb segítségével tudja időzíteni, beállítani, hogy meddig “fújja” a meleget.

Bemutató videó:

HANDY HEATER – LCD KIJELZŐS MINI HŐSUGÁRZÓ