MIÉRT ÉRDEMES HASZNÁLNOD A NO SNORE-T?

  • szinte azonnal megállítja a hangos horkolást
  • segít, hogy ne hidegüljetek el párodtól
  • javítja légzésed, védi egészséged alvás közben
  • kipihentebb, frissebb leszel, telve energiával
  • teljes életminőséged javulni fog

40%-kal nagyobb az esélyük a magas vérnyomásra

A horkolásért légutak dugulása vagy elkeskenyedése tehető felelőssé. Ha a levegő útja blokkolt, a testnek sokkal jobban kell dolgoznia alvás közben. Ez nagymértékben megterheli a szívet, ami magas vérnyomáshoz vezethet.

34%-kal nagyobb valószínűségük a szívinfarktusra

Ahogy öregszünk, úgy válik egyre súlyosabbá a horkolás. A testsúlynövekedés tovább növelheti a kockázatokat, mivel megvastagítja a légjáratokat, kevesebb oxigén tud áramlania testbe. A fokozott szívműködés miatt jelentősen nő az infarktus kockázata is.

67%-kal nagyobb az esélyük a stroke-ra

Sokan akkor ismerik fel a veszélyt, amikor már késő.
Számos kutatás kimutatta, hogy a hangos horkolás szerepet játszhat a stroke kialakulásában is.

Hogyan működik a No Snore?

Légzéssegítő nélkül

Légzéssegítő nélkül alvás közben a puha szövet a szájpadlásodon részlegesen elzárja a légutakat. Ez vibrációt (horkolást) eredményez, ami légzéskimaradáshoz (apnoéhoz) vezethet.

Légzéssegítővel

Ez a forradalmi készülék a légzéssegítő maszkokhoz hasonlóan működik, de sokkal kényelmesebben használható. Számos légzőnyílással van ellátva, melyeken keresztül folyamatosan áramlik az oxigén.

Azonnal hat

A No Snore orrba helyezve arra készteti tested, hogy nyitva tartsa a légutakat. Ezáltal megszűnik a vibráció, a horkolás. Szervezeted elegendő oxigénhez jut, nincs kellemetlen zaj és betegségre utaló tünet!

Kényelmes viselet

A légzéssegítőt egész éjszaka komfortosan viselheted, nem akadályoz a nyugodt pihenésben. Sőt, iváskor vagy beszéd közben sem kell kivenned. Néhány nap után észre se fogod venni, hogy rajtad van!

 

A No Snore a légzőmaszkok elvén alapulva képes teljesen megszüntetni a horkolást és az apnoét, ezzel számos komoly egészségügyi kockázatot elhárítva.

Használatával már néhány napon belül jelentősen csökkenthető a zajos horkolás. Férfiak és nők egyaránt alkalmazhatják.

Ezek után nincs más dolga, mint “bedugni” orrába a horkolásgátlót és élvezni a horkolásmentes alvást!

 

Nosnore horkolásgátló