Figyelmeztetés: Nem alkalmazható 10 évnél fiatalabb gyermekeknél.

Ajánlott hatékonysága 5-8 hónap.

Átmeneti technológia az alvási apnoe kezelésére.A levegőszennyeződés megtisztítása megkönnyíti a légzést.
Teljesítmény:

1. Az obstruktív alvási apnoi-t (OSA) jellemzően a légutak elzáródása okozza.

Kezeletlenül az OSA számos komoly egészségügyi problémát okoz, beleértve a magas vérnyomást, a szív- és érrendszeri megbetegedéseket, a memóriazavarokat, a súlygyarapodást és a fejfájást. Az OSA standard kezelése az úgynevezett “folyamatos pozitív légúti nyomás” vagy a CPAP.

2. PM2.5 finomszemcsés anyag: a levegőben lévő szemcsés anyag, amelynek átmérője kisebb, mint 2,5  μm. A 2,5 μm-nél kisebbek egyáltalán nem, vagy nehezen ürülnek ki a tüdőből . Egészségügyi szempontból a 10 illetve a 2,5 mikronos határnak van jelentősége A legveszélyesebb a PM2,5 frakció, amely eljut a tüdőhólyagokba és ott leülepszik, ezzel rontja annak gázcserélő képességét, és gyulladást okoz. Az oxigén-felvétel romlása közvetve terheli a szív- és érrendszert. Sérülést okozhat a tüdejében, kárt okozhat a szívében, kárt okozhat a vérében, árt a bőrének, és károsítja az agyat.

3. A CPAP készülékek az obstruktív alvási apnoé, azaz a nagyon hangos horkolással kísért légzéskimaradás kezelésére használt terápiás eszközök. Az általuk előállított enyhe légúti nyomás a bezáródó garatot nyitva tartva biztosítja a sikeres, erőlködés nélküli légvételt alvás közben. A készülék használata azonnali hatállyal szünteti meg a betegség tüneteit, így az alvási apnoé betegség nyomtalaul, az összes kísérő tünetével azonnal eltűnik!

Gondoljon arra, hogy megszabadulhat a légzési nehézségektől éjszaka, és másnapra kihipent lehet. Gondoljon az egészségügyi problémákra, amelyeket el fog kerülni. Gondolj arra, mennyire produktívabb lesz a munkahelyén. Röviden, gondolkodjon el arról, hogy mennyire felszabadult lesz, amikor szabadon lélegezhet, és kezelni tudja az alvási apnoét.

Megnyitja a légutakat az orr-légzés javítása és a horkolás csökkentése érdekében!

Rendszeres lesz a légzés

Ha valamilyen okból az orron való égzés nem lehetséges, a szervezetünk önmegtartó mechanizmusa arra kényszerít bennünket, hogy lélegezzük a szánkon. A nyelve visszaesik a torkába, és blokkolja a légutakat, ami lokalizálja a rezgéseket, ami a horkoló hangot eredményezi.

Használata

Úgy tervezték, hogy segítse a maximális légáramlást az orrlyukon keresztül, és csökkenti a horkolást!

SNORE STOPPER – HORKOLÁSGÁTLÓ ÓRA