Az elektromos rovarriasztó egy innovatív és biztonságos rendszer, amely ultrahang és elektromágneses- ség segítségével elűzi otthonából a kártékony rovarokat, férgeket és rágcsálók ellen is hatékony. Távol tartja a bogarakat, a szúnyogokat és a legyeket is otthonától. a falban futó elektromos vezetékeken át pont oda juttatja el az impulzusokat, ahol a csótányok, egerek és pókok élnek és szaporodnak. Ezek az impulzusok olyan zavaró hatással vannak a rovarokra, hogy azok örökre elhagyják otthonát.

Előnyei, termékjellemzők:

  • Hangtalan, használata egyszerű
  • Hálózati feszültségről működtethető
  • Toxikus vegyi anyagokat nem tartalmaz
  • Állapotjelző és éjjeli fénnyel van felszerelve
  • Digitális elektromágneses impulzust ad le a falba
  • Biztonságosan használható gyermekek, háziállatok közelében
  • Nem zavarja a környezetében üzemelő többi elektromos berendezést

Hogyan működik?

A készülék által kibocsátott  ultrahang-hullámok kellemetlen érzést keltenek a csótányoknál, pókoknál, hangyáknál és rágcsálóknál. Az elektromágnesesség otthona vagy irodája villamos-hálózatáról működik. A készülék megváltoztatja a környezet normál elektromágneses mezőjét, így a férgek számára kellemetlen környező teret hoz létre. Ez a rendszer a csótányoknál, pókoknál, rovaroknál, hangyáknál és rágcsálóknál rosszullétet vált ki, így azok elhagyják fészküket, anélkül, hogy elpusztulnának.

A kezdeti időben teljesen megszokott, ha a rovarok viselkedésében erős aktivitás észlelhető és azok búvóhelyükről előjönnek, menekülnek. Csótányoknál, pókoknál, hangyáknál és rágcsálóknál  1-3 hét közötti időintervallumban lehet a legjobb eredményt elérni; hiszen az állatok már az első pillanattól kezdve kábultak ugyan, mégis ellenállnak.

A piros fény addig világít, amíg a készülék üzemben van. A zöld fény az ultrahang üzemelését jelzi. Ha a piros és zöld fények villognak, a készülék helyesen működik.

A készülék egy állapotjelző és egy éjjeli fénnyel van felszerelve, amely kék színben világít.

ELEKTROMOS ROVARRIASZTÓ