A POWER BANK TÖLTÉSE

Egy USB – Micro USB kábel – a mi termékeink esetében biztosan – amellyel magát az akkumulátort töltheted fel. Ennek kisebb felét kell az aksi megfelelő csatlakozójába dugnod, a normál USB részét pedig számítógépbe, laptopba vagy hálózati töltőbe. Az utóbbit érdemes használnod, mert így legtöbb esetben gyorsabb az újratöltés. Most is szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy nem kell napokig töltened az első használat alkalmával sem.

Az élettartam megőrzése érdekében ne hagyd teljesen lemerülni az aksit, és a töltőn se hagyd egész éjszakára – lehetőleg amint feltöltött, húzd ki.

powerbank_preimum

TELEFON TÖLTÉSE POWER BANKRŐL

Mindig használd az okostelefonod, vagy bármely egyéb kütyüd gyári töltőkábelét. Bármely más kábelért sem mi, sem az eszköz gyártója nem tud felelősséget vállalni – ha esetleg kár keletkezik töltés közben. Ha olyan v2észtöltőd” van, amelyen két töltésre alkalmas csatlakozó van, figyelj rá melyiket használod. Akárcsak a mi termékünkön, a többin is szinte mindig különböző feszültségűek a kimenetek. Ennek célja a különböző energiaigényű kütyük – például táblagépé és okostelefoné – megfelelő töltése párhuzamosan. Amikor csak egy kütyüt töltesz, a gyorsabb feltöltés érdekében nyugodtan használd a nagyobb Volt jelzésű csatlakozót.

A POWER BANK KARBANTARTÁSA

Igaz ezek a szerkezetek viszonylag egyszerű felépítésűek, azért néhány dolgot érdemes észben tartanod. Például, ha lehet ne töltsd hálózatról az aksit miközben töltöd róla a telefonod. Ne hagyd bedugva feleslegesen, ha már teljesen feltöltődött. Ha nem használod, tartsd száraz, és szobahőmérsékletű helyen. Amennyiben a megszokotthoz képest számottevően felmelegszik, vagy már-már tükörtojás sütésére alkalmasan forró lesz, azonnal hagyd abba használatát és keresd fel a garanciális szervizt vagy a kereskedőt ahol vásároltad.

power-bank-hasznalata-proda-3_large

A nagyobb ütésektől minden esetre óvd a készüléked. Belsejében bizonyos mértékben nyomás uralkodik. Egy extrém erejű találkozástól egy kemény felülettel legrosszabb esetben akár szét is robbanhat, igaz, erre kicsi az esély. A felületi karcolások, horzsolások csak esztétikai károkat okoznak, a működést általában nem befolyásolják.

Csatlakozó: iPod, iPhone, iPad, , Samsung, Nokia, és minden olyan készülékekhez, ami normál USB, nini USB-n, illetve micro USB-n keresztül veszi a töltést.

Tulajdonságok:

– Bemeneti csatlakozás: MICRO USB

– Bemeneti feszültség: 5 V

– Kimeneti csatlakozás: 2 db USB, 1 db USB: 5 V 2.1 A, 2 USB: 5V 1.0 A

– Kimeneti feszültség: 5V

– Teljesítmény: 20.000. mAh

– Töltési idő: kb. 6 óra

– Méret: 11 x 7 cm

– Magassága: 2 cm

– 1.0-5.0 V kimenet

– LED jelzés (töltés esetén például)

– LCD kijelző

Prémium kategóriás power bank külső akkumulátor